Startbasen > Fritid > Friluft

Friluftsaktiviteter i Trondheim

Fjellturer, fisking seiling og kajakk.

Startbasen.no har her samlet en oversikt over friluftstilbudene i Trondheim. Trykk på mellomoverskriftene for mer informasjon.

 

Trondheims turistforening

Det finnes mange vakre fjellområder i nærheten av Trondheim. De mest populære og nærmeste er kanskje Trollheimen og Sylan. Trondheims turistforening arrangerer mange fellesturer i nærområdene for den som ikke er så fjellvant, eller for den som ønsker selskap av andre turgåere. Foreningen tilbyr alt i fra dagsturer til helgeturer med vandring fra hytte til hytte. De fleste som deltar på fellesturene reiser ofte alene. Det er viktig å ha riktig utstyr før du melder deg på en tur. Det kan også være en ide å melde seg inn i foreningen for å få fjellturene litt rimeligere.

 

Fiske 

Det finnes mye informasjon om fiskemuligheter i Trondheim på TOFA sine nettsider. De tilbyr også ulike arrangement i forbindelse med  fisking- alt i fra fiskedager til mesterskap i isfiske.

 

Trondhjems kajakklubb 

Trondhjems kajakklubb tilbyr padling på alle nivå. De arrangerer også fellesturer, trening og kurs for medlemmene. De har en egen havgruppe og elvegruppe.

 

Trondhjems seilforening 

Trondhjems seilforening tilbyr kurs og aktiviteter for deg som liker å seile. Seilsesongen varer fra april-oktober. Da tilbys det seilturer: alt i fra en ettermiddagstur til helgetur. Foreningen har også en egen hytte, og arrangerer blant annet kurs for nybegynnere.

 

Trondheimsregionens friluftsråd 

Friluftsrådet arrangerer turer og aktiviteter i nærheten av Trondheim. De har også mye informasjon om turområder i Trondheim.

 

LES MER:

Mer informasjon om friluftsområder i Trondheim: 

Oversikt over aktiviteter i Trondheim